;

chanterelle sandwich

Chanterelles and sandwich. What's there not to love?

stuff

•500 g chanterelles   •one red onion   •one garlic clove   •4 bacon stripes   •2 tbsp. sour cream   •1/2 cup white wine   •3 tbsp. chopped fresh parsley   •1/4 cup grated parmesan   •butter   •baguette   •salt and pepper
Finely chop garlic. Melt some butter in a skillet.
Add garlic.
Add diced onion.
And chopped bacon.
In go the chanterelles.
Season with salt and pepper.
When the chanterelles soften, add some cream.
Pour in the wine. Cook on a low heat for a few more minutes.
Add some chopped parsley.
Top with parmesan.
Spread some butter on the baguette.
Top with chanterelles.

chanterelle sandwich

Smacznego!
Zapewniam, że kanapka z pięknymi kurkami... Ogladając te piękne zdjęcia, najadłam się... oooo...zjadłabym chętnie taką kanapkę na śniadanie...
hide comments Comments
Sandwicherie.pl
7/4/2012 6:05:37 PM

Zapewniam, że kanapka z pięknymi kurkami świetnie nadaje się także na obiad :)

Samantha
7/2/2012 8:27:28 PM

Ogladając te piękne zdjęcia, najadłam się wzrokiem. Pyszna kanapka z pysznymi grzybkami :) Pozdrawiam :)

nakrachymspodzie
7/2/2012 7:44:44 PM

oooo...zjadłabym chętnie taką kanapkę na śniadanie i na kolację też :)

Post a comment
hide comments Post a comment
hide comments Post a comment