Deski do serwowania

Deski do serwowania – praktyczne i estetyczne rozwiązanie dla Twojej kuchni

grill kontaktowy

Nowoczesny grill kontaktowy

Kocioł warzelny - czym jest i do czego służy

Kocioł warzelny – czym jest i do czego służy?

elektryczna obieraczka do ziemniaków

Elektryczna obieraczka do ziemniaków – czy warto w nią zainwestować?

grill kontaktowy

Grill kontaktowy – lepszy niż ruszt, nawet w małej gastronomii

Grill kontaktowy to urządzenie, które składa się z dwóch podgrzewanych płyt, których powierzchnia jest regulowana z góry. Płyty są dociskane...

maszynka-do-mielenia-miesa-wilk (1)

Czym cechuje się godny polecenia elektryczny wilk do mielenia mięsa?

Elektryczny wilk do mielenia mięsa to profesjonalne urządzenie, które znajduje zastosowanie w przemyśle spożywczym, hotelarstwie czy w restauracjach. Umożliwia ono...

patelnia elektryczna

Patelnia elektryczna – jaką wybrać?

Bardzo popularnym urządzeniem do obróbki termicznej mięsa oraz warzyw są elektryczne patelnie gastronomiczne. Producenci oferują bardzo duży wybór takich urządzeń...

Zamrażarka-skrzyniowa-z-kompletem

Popularne gastronomiczne zamrażarki skrzyniowe

Odpowiednie wyposażenie restauracji jest bardzo ważne, ponieważ to od tego w dużej mierze uzależniony jest nasz sukces. Czym powinniśmy się...

Zamrażarka skrzyniowa: świetna inwestycja i to nie tylko do restauracji!

Zamrażarka skrzyniowa to urządzenie bardzo przydatne w każdym lokalu gastronomicznym. Dzięki niej można będzie przechowywać dużą ilość produktów przez długi...